Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
Drugo
 
Vtisi
 
 
 
 
osrednji pokrovitelj
Obcina Postojna
 
medijski pokrovitelj
 
Radio 94 & NTR
 
 
festival omogočajo
KŠOPP

Zavarovalnica Triglav, d.d.

Društvo podpornikov
   

Foto / vtisi

 
   

Delavnica Ustvarjalna Evropa (2014-2020) - programi EU za kulturni in ustvarjalni sektor

23. 8. 2016
   
 
Europe Direct Primorsko-notranjske regije, RRA Zeleni kras, d.o.o., BOREO stičišče nevladnih organizacij Primorsko-notranjske regije, Mladinski center Postojna in Center Ustvarjalna Evropa v Sloveniji, ki deluje v okviru Zavoda MOTOVILA, Centra za spodbujanje sodelovanja v kulturnih in ustvarjalnih sektorjih, vabijo k udeležbi na delavnici Ustvarjalna Evropa (2014-2020) - Program EU za kulturni in ustvarjalni sektor.

Delavnica je namenjena ustvarjalcem, producentom, občinam, knjižnicam, muzejem, zavodom, društvom in podjetjem na področju kulture ter avdiovizualne dejavnosti.
Na delavnici se boste seznanili z dobrimi praksami, prioritetami, strukturo, ključnimi dejavniki za uspešno prijavo in aktualnimi razpisi za sofinanciranje projektov v okviru Ustvarjalne Evrope.

Program dogodka

10:00 - 10:45 Borut Jerman, KID PINA, Koper: Dobre prakse projektov SODELOVANJA programa Ustvarjalna Evropa
10:45 - 11:00 Zavod Motovila, Ljubljana: Predstavitev programa Ustvarjalna Evropa in podprogramu Kultura
11:00 - 11:15 Odmor za kavo
11:15 - 12:00 Zavod Motovila, Ljubljana: Kaj mora vsebovati uspešna prijava na  program Ustvarjalna Evropa, podprogram Kultura? Oblikovanje projektnih predlogov in pregled le-teh (komentarji & praktični napotki/usmeritve).

 

Prijave

Zaradi prostorskih pogojev je število udeležencev omejeno, zato sprejemamo predhodne prijave na e-naslov: europe.direct@rra-zk.si ali na tel. št.: 05 721 22 42, do 22.8.2016.

Program EU Ustvarjalna Evropa združuje nekdanja programa Kultura (za kulturni sektor) in MEDIA (za filmsko in avdiovizualno področje) in je namenjen kulturnim in ustvarjalnim organizacijam, ki bodo v obdobju 2014 –2020 razvijale evropske projekte in s tem na mednarodni ravni prispevale k varovanju in spodbujanju evropske kulturne in jezikovne raznolikosti ter krepitvi konkurenčnosti kulturnih in ustvarjalnih sektorje. 

 
     
     
   
     
Nazaj  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

 
Komentarji
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
 
 
Zmaj 'ma mlade
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004