Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
Drugo
 
Vtisi
 
 
 
 
osrednji pokrovitelj
Obcina Postojna
 
medijski pokrovitelj
 
Radio 94 & NTR
 
 
festival omogočajo
KŠOPP

Zavarovalnica Triglav, d.d.

Društvo podpornikov
   

Foto / vtisi

 
   

Koncert: Eightbomb, Ana Pupedan, Jardier

25. 8. 2017
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eightbomb
Zasedba Eightbomb je bila v začetku zamišljena kot enkratni projekt, vendar se je po nekaj menjavah članov uspešno zavihtela v slovensko rock'n'roll sceno. Kvartet, ki deluje kot dobro uigrana celota različnih karakterjev in preteklih glasbenih zgodb, je svojo, s pozitivno energijo nabito mešanico rockabillyja, rock'n'rolla in šcepcem psychobillyja ovekovečila že na štirih albumih in se utrdila kot edino razpoznavno ime slovenskega neo-rockabillyja.  

www...
 
     
     
Ana Pupedan
Skupina Ana Pupedan letos praznuje svojo 25-letnico. Njena avtorska glasba je spretna mešanica različnih glasbenih zvrsti in se spogleduje z rockom, punkom, jazzom, bluesom, reggaeom, hipijado in še čim, kljub temu pa je zasedba v vseh teh letih uspela ujeti sebi lasten zvok, ki ji daje identiteto, kot jo ima malo katera domača zasedba. Poleg štirih albumov in rednega koncertiranja po Sloveniji in tujini, se je preizkusila tudi v gledališču, na filmu in animiranem filmu, njen alter ego - Ante Upedanten - pa z akustičnimi instrumenti za staro šaro preigrava skladbe vseh mogočih glasbenih zvrsti.  

www...
 
     
     
Jardier
Jardier je 5-članska zasedba, katere glasbo zaznamujejo skladbe v katerih prevladuje izrazit, pripoveden vokal avtorja ter pevca Alexa, okoli katerega band v živo gradi premetene in sodobne aranžmaje, obenem pa ohranja prizvok tradicije, črpajoč iz bluesa, folka in Americane.
Jardier so oktobra leta 2015 izdali prvi album, ki je naletel na pozitivne odzive tako javnosti kot glasbenih kritikov. Med številnimi koncertnimi prizorišči po Sloveniji so v lanskem letu kar nekajkrat nastopili in se predstavljali tudi v tujini, med drugim v Franciji, Avstriji ter Madžarski na festivalih kot so Europavox, Waves Wienna, Budapestshowcasehub med drugim pa leto prej, še pred izdajo albuma, tudi na festivalu INmusic v Zagrebu.
 

www...
 
     
     
   
     
Nazaj  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   (5.00)  
Oddanih glasov   1  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

 
Komentarji
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
 
 
Zmaj 'ma mlade
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004