Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
Drugo
 
Vtisi
 
 
 
 
osrednji pokrovitelj
Obcina Postojna
 
medijski pokrovitelj
 
Radio 94 & NTR
 
 
festival omogočajo
KŠOPP

Zavarovalnica Triglav, d.d.

Društvo podpornikov
   

Foto / vtisi

 
   

Koncert: Fraw Blanka, Leopold I. in Drügi, Masayah

8. 9. 2023
   
 
Fraw Blanka
Delo Fraw Blanke se razteza od plesa do gledališča, kabareja, otroških predstav in glasbe. Svojo pot je začela s hip-hop/dub triom Šlagwerk, se pridružila domači neodvisni založbi Munje records in v 2022 izdala svoj solo debitantski album z naslovom Stranski učinki.  

www...
 
     
     
Leopold I. in Drügi
Leopold I. je duhoviti radgonski jezikavec, ki v tekstih portretira malega človeka. Odstira zavese na fluorescentnih fasadah urejenih podeželskih hiš in na videz popolnim družinam kuka v krožnik po nedeljski maši. Svojo pot na slovensko glasbeno sceno si je utrl s serijo žanrsko raznolikih singlov, ki jih je izdal v zadnjih dveh letih: Nesen, Unikat, Povej, Pleše po svoje, Edino in Kinderšpil. Vse skupaj je zaokrožil na svojem prvem albumu Dobro jütro. Spremljajo ga Drügi, njegov band, ki ga sestavljajo Filip Vadnu (kitara), Vid Turica (bas), Žan Hauptman (klaviature) in Karlo Petrović (bobni).  

www...
 
     
     
Masayah
Enaindvajsetletna hip-hop in RnB ustvarjalka Masayah je že s svojim prvim komadom začela nabijati spletna predvajanja na več sto tisoč obratov. Na njen 18. rojstni dan izdana skladba »Pusto« se je izkazala za takojšnjo uspešnico, s katerim se je nemudoma prebila na domačo. Uspeh je nadaljevala z melanholičnim hitičem »Da blo bi«, nato pa še »Ni panike« – vsi so zabeležili več sto tisoč ogledov samo na YouTubeu.  

www...
 
     
     
   
     
Nazaj  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

 
Komentarji
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
 
 
Zmaj 'ma mlade
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004