Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
Drugo
 
Vtisi
 
 
 
 
osrednji pokrovitelj
Obcina Postojna
 
medijska pokrovitelja
 
Radio 94 & NTR
 
 
festival omogočata
KŠOPP
 
Društvo podpornikov
   

Foto&vtisiFoto galerija in vtisi

 
   
Miusow Quartet
Nova domača zasedba je sestavljena iz preizkušenih glasbenikov, ki so (bili) člani zasedb Kapela la Chateliere, Katalena, Veryused Artists in drugih. Miusow Quartet ima zametke v jazzovsko-eksperimentalnem projektu Kdo je hotel ubiti tovariša Miusova pihalca Andreja Čoparja. Poleg jazza in eksperimenta pa glasba kvarteta vsebuje prvine alter in art rocka ter tradicionalnih godb.
Gre za izvirno, igrivo, zabavno glasbo, ki se upira enopomenskemu zvrstnemu določanju. Namesto tega je raje odprta, oprta na mnoge stile in pristope, iz katerih glasbeniki z lahkoto ustvarijo zloženko, ki iz vsakega »uporabljenega« sloga izvleče najboljše!
 

Muzika Muzika
 
     
     
Jure Tori in Ewald Oberleitner duo
Jure Tori in Ewald Oberleitner bosta predstavila Juretove avtorske skladbe, ki so mešanica folk glasbe, jazza in klasične glasbe. Pesmi so nastajale v različnih obdobjih Juretovega dojemanja ljudi in okolice, zato so tudi precej raznolike. Harmonika in kontrabas bosta na intimen način najlažje uprizorila težke trenutke, tišino, žalost in na drugi strani igrivost, naivnost ter zmedenost.
Poleg avtorskih skladb pa bo slišati tudi kakšno že poznanih pesmi različnih žanrov in znanih izvajalcev, kot so: Tom Waits, Memphis Slim, Alman Brothers Band, Lynard Skynard, The Animals...
 

Muzika Muzika www...
 
     
     
   
     
Nazaj  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   (4.31)  
Oddanih glasov   13  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

 
Komentarji
 
Mojca Studničk 21. 8. 19 ob 19.31
super otvoritev in dober
vložek pred nastopom
skupine
 
       
 
 
 
Zmaj 'ma mlade
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004