Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
Drugo
 
Vtisi
 
 
 
 
osrednji pokrovitelj
Obcina Postojna
 
medijski pokrovitelj
 
Radio 94 & NTR
 
 
festival omogočajo
KŠOPP

Zavarovalnica Triglav, d.d.

Društvo podpornikov
   

Foto / vtisi

 
   

Koncert: Katja Šulc feat. Pier & Igor Matković, Elvis Jackson

1. 9. 2017
   
 
Elvis Jackson
Elvis Jackson je posebna glasbena rock skupina, ki je svoj lasten glasbeni izraz skozi desetletje razvijala ob spremljavi ska, punk, hard core, reggae in metal vplivov. Združili so se konec leta 1997, prve vaje pa so v takratni zasedbi imeli le dva dni pred svojim prvim nastopom. Od takrat dalje so poznani po živahnih, nepozabnih nastopih, ki odsevajo veliko pozitivne energije.
Gleda na odzive na koncertih so Elvis Jackson verjetno najbolj poskočen in energičen ter s strani novinarjev večkrat proglašeni kot najboljši koncertni rock bend v Sloveniji!
 

www...
 
     
     
Katja Šulc feat. Pier (RootsInSession) & Igor Matković
Katja Šulc je karizmatična pevka, ki se giblje med poezijo in glasbo. Njena albuma "Mila - uglasbena poezija Mile Kačič" (Sanje, 2008) in "Twisted Delight" (Celinka, 2013), kjer se je poigrala z avtorskimi besedili nastalih na njujorških pesniških delavnicah, sta bila deležna odličnih odzivov doma in na tujem. Tretji album z naslovom “Kamlisajlan” je posvečen uglasbeni romski poeziji pesnikov iz Balkana in Vzhodne Evrope - izbrane pesmi je skupaj z uglasbila z mehiškim violinistom Albanom Usatcha s pomočjo loopov, preprostih melodij in akordov, ovitih v različne ritmične repeticije v barvah world music.
Leto kasneje je tu Kamlisajlan Remixed (Casete México, 2017), elektronska različica uglasbene romske poezije, kjer so za izvirne predelave pesmi poskrbeli različni domači in tuji producenti. Gre za žanrsko eklektičen album, ki sega od duba, broken beats, hip hopa do housa, d'n'b, electro cumbie, skupna začimba je hipnotičen, čuten zven ciganske poezije.
 

www...
 
     
     
Sprememba lokacije
Današnji koncert zasedb Elvis Jackson in Katje Šulc (ft. Pier & Igor Matković) smo prestavili v bivši Rock Caffe / Ambasado Yu  na naslovu Kazarje 10, Postojna.
 

 
     
     
   
     
Nazaj  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   (5.00)  
Oddanih glasov   3  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

 
Komentarji
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
 
 
Zmaj 'ma mlade
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004