Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
Drugo
 
Vtisi
 
 
 
 
osrednji pokrovitelj
Obcina Postojna
 
medijski pokrovitelj
 
Radio 94 & NTR
 
 
festival omogočajo
KŠOPP

Zavarovalnica Triglav, d.d.

Društvo podpornikov
   

Foto / vtisi

 
   

Koncert: Kike & Kume, Žena, Emkej in Muzičari

28. 8. 2021
   
 
Kike & Kume
Iz ulic, parkirišč in podhodov Postojne na Zmajev oder prihajata mlada upa Postojnskega hip-hopa Kike in Kume. Mikrofone bosta oslinila z mastnimi rimami iz njunega vsakdana in se prvič predstavila na velikem odru.  

 
     
     
Žena
Neža Mihelič - Žena se z umetnostjo ukvarja že od mladih nog, ko je skozi ples, musical in gledališko igro razvila nepopisno ljubezen do glasbe in odrskih desk. Na glasbeno sceno je prodrla skupaj z reperjem Jančijem in od tam vztrajno nadaljuje svojo glasbeno pot z raznolikimi skladbami, ki so spoj klasičnega rapa in sodobnega zvoka. Njena besedila zaznamujejo pristne zgodbe, iskrene izpovedi in značilen slang, s katerimi prikazuje utrip svoje generacije. Na oder vedno prinaša resen flow, spretne rime in val sveže energije.

 

 
     
     
Emkej
Emkej je eden najbolj prepoznavnih slovenskih raparjev, ki nam z vsakim komadom znova in znova poskuša odpret oči in zabičat nekaj krepkih o svetu, družbi in nas samih. Ne ostaja pa samo pri besedah, saj z gibanjem Wudisban Records in Streamarnica vodi tudi založniško dejavnost, združuje hip-hop glasbenike in pomaga mladim talentiranim pri promociji hip-hop glasbe. Skratka, človek besede!

 

www...
 
     
     
   
     
Nazaj  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   (4.27)  
Oddanih glasov   11  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

 
Komentarji
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
 
 
Zmaj 'ma mlade
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004