Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
Drugo
 
Vtisi
 
 
 
 
osrednji pokrovitelj
Obcina Postojna
 
medijski pokrovitelj
 
Radio 94 & NTR
 
 
festival omogočajo
KŠOPP

Zavarovalnica Triglav, d.d.

Društvo podpornikov
   

Foto / vtisi

 
   

Koncert: MYA, Mef & N.O.B.

1. 9. 2021
   
 
MYA

Postonjčanka, ki ustvarja pod umetniškim imenom MYA, je predstavnica svežega vala slovenskega popa. Predstavlja se najraje z izvedbo lastnih avtorskih skladb, ki prinašajo še posebno novost in zanimivost. Najbolj domače počuti za klavirjem, za več inspiracije pa poprime tudi za ukulele, kitaro itd. Trenutno se uči snemanja, nastopanja in življenja dijakinje na dveh srednjih šolah hkrati – Gimnaziji Poljane in na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana, smer jazz klavir.

 

 
     
     
Mef in Narodnoosvobodilni bend
Drago Mislej Mef je sicer kantavtor, besedilec, novinar, radijski voditelj, Izolan, Postojnčan, oziroma, kot sam pravi, multipraktik s primesmi lenobe. Prav zato so njegovi oziroma njihovi nastopi redki, zato pa toliko bolj zanimivi. Še pred Korona obdobjem so napolnili Linhartovo dvorano Cankarjevega doma, prizorišče letošnjega Folkest festivala v Kopru, izolsko gledališče,  Plac v Kanalu, idrijski glavni trg in še celo vrsto slovenskih prizorišč, med virusnim obdobjem pa so nastopali na različnih spletnih koncertih, posneli uporniško pesem Mi se premikamo in pripravili pesmi za nadaljevanje zadnjega albuma.
V poletje so vstopili s serijo odlično obiskanih koncertov, od izolskega Arrigonija do piranskega prvomajskega trga nastopali so po različnih prireditvah in na samostojnih koncertih ter hkrati predstavljali tudi nove pesmi, ki jih že pripravljajo za snemanje novega albuma.
Njihov koncert je preplet največjih uspešnic in novih skladb, intimnih in poskočnih pesmi ter duhovičenja in zabave s katerim vzpostavijo pristen odnos z občinstvom. Tako bo tudi v Postojni, ko bo Zmaj imel mlade.
Nastopili bodo v zasedbi:
Drago Mislej - glas, kitara
Armando Šturman - kitara, ukulele
Gorast Radojevič - bas, melodika
 

www...
 
     
     
   
     
Nazaj  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   (5.00)  
Oddanih glasov   3  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

 
Komentarji
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
 
 
Zmaj 'ma mlade
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004