Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
Drugo
 
Vtisi
 
 
 
 
osrednji pokrovitelj
Obcina Postojna
 
medijski pokrovitelj
 
Radio 94 & NTR
 
 
festival omogočajo
KŠOPP

Zavarovalnica Triglav, d.d.

Društvo podpornikov
   

Foto / vtisi

 
   

Koncert: Prizma, Generator

24. 8. 2019
   
 
Prizma akustik tro
Primorsko skupino Prizma so leta 1974 ustanovili Igor Kos, Ladi Mljač in Franci Čelhar, četrti član je bil Vili Bertok , ki pa ga je kmalu nadomestil Danilo Kocjančič.
V več kot trinajstih letih delovanja je imela Prizma približno 1300 živih  nastopov, kot ansambel je leta 1987 dosegel vrhunec, zato so se člani sporazumno odločili za razpad.

Prizma od leta 2011 ponovno deluje kot trio z dvema akustičnima kitarama in klavirjem, in predstavlja svoje skladbe v akustični preobleki. Originalnima članoma, Ladiju in Franciju pa se je kot kitarist pridružil Matjaž Švagelj, sicer član zasedbe Kalamari. 
 

 
     
     
Generator
Skupina, ustanovljena na dan mladosti, 25. maja 2016, se je oblikovala v avtonomni kulturni coni Sokolc v Novem mestu. Združeni pod silo generacij v svojem stilu prepletajo elemente jazza, groova, reggaeja in fusion glasbe s punk odnosom. Močan karakter se razkrije s kriptično lirično ekspresijo, namočeno v grenko-sladke melodije v kontrast moški energiji. Z nabojem svežih srčnih utripov, silovite medenine in nalezljivih melodij vam zlepa ne uidejo iz glave.
Zasedba: Anina Trobec, Maksim Špelko, Primož Špelko, Joseph Wheba, Tomaž Zorko, Marko Turk, Mitja Turk, Grega Turk in (and) Denis Androic.
 

 
     
     
   
     
Nazaj  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

 
Komentarji
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
 
 
Zmaj 'ma mlade
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004