Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
Drugo
 
Vtisi
 
 
 
 
osrednji pokrovitelj
Obcina Postojna
 
medijski pokrovitelj
 
Radio 94 & NTR
 
 
festival omogočajo
KŠOPP

Zavarovalnica Triglav, d.d.

Društvo podpornikov
   

Foto / vtisi

 
   

Koncert: Sandi MVP, Matic Marentič, Morbid Creation

19. 8. 2016
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Matic Marentič
Matic Marentič se je z glasbo pričel ukvarjati v mali šoli, ko je začel obiskovati glasbeno šolo v Postojni, kjer je dokončal nižjo šolo klavirja. Pri desetih je  začel še z učenjem kitare, najprej samouk, kasneje pa ga je pod svoje okrilje vzel Eki Alilovski. Konec leta 2010 je imel priložnost spoznati Paula Gilberta, ki ga tudi sam poučeval. Vmes se je učil petja pri Žanilu Tataju, sedaj pa ga nekaj let poučuje Darja Švajger. Matic je leta 2015 začel s solo glasbenim projektom in decembra izdal prvenec ''M'', ki ga bo predstavil na koncertu.  

www...
 
     
     
Sandi MVP
Lokalni rimoklepač je tik pred izdajo svojega prvega dolgometražnega albuma, ki ga je na nek način oznanil s single-om "Adelsberg" v sodelovanju z MC Edom. Za Adelsberg je naredil videospot v katerem lahko vidite Postojno tudi z zračne perspektive. Na našem odru bo prvič nastopil z bendom, s katerim pripravlja predstavitev albuma v septembru.  

www...
 
     
     
Morbid Creation
Morbid Creation je štiričlanska skupina ljudi, brez posluha ali okusa za glasbo, ki prakticira death metal stare šole s švedskih pridihom. Poleg demota na kaseti (2015) so julija letos v samozaložbi izdali prvi studijski album z naslovom Blasphemic Fantasies. Prisegajo na primitivne glasbene strukture in čimredkejše vaje, saj metal itak ni igranje. V zadnjem letu obstoja so izgubili že dva člana, na srečo pa je Edota na basu zamenjala Edo, tako da je obračanje želodcev ob neprijetnih nizkih frekvencah zagotovljeno.  

www...
 
     
     
   
     
Nazaj  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   (4.20)  
Oddanih glasov   5  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

 
Komentarji
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
 
 
Zmaj 'ma mlade
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004