Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
Drugo
 
Vtisi
 
 
 
 
osrednji pokrovitelj
Obcina Postojna
 
medijski pokrovitelj
 
Radio 94 & NTR
 
 
festival omogočajo
KŠOPP

Zavarovalnica Triglav, d.d.

Društvo podpornikov
   

Foto / vtisi

 
   

Koncert: Stendbaj, Elevators, Hamo & Tribute 2 Love

28. 8. 2015
   
 
Stendbaj
Stendbaj je pivška glasbena skupina, ki od leta 2012 igra blues-rock glasbo. Sprva so zgolj za zabavo in fitnes preigravali stare rock komade, kasneje pa začeli ustvarjati tudi lastno glasbo. Pozmi so v studiu P.L.C. posneli album, ki ga bojo predstavili na Zmajevem odru.
STENDBAJ je slovenska glasbena skupina, ki igra blues-rock glasbo in je bila ustanovljena v letu 2012 - See more at: http://www.slorock.si/stendbaj/#sthash.89cJPbxl.dpuf
STENDBAJ je slovenska glasbena skupina, ki igra blues-rock glasbo in je bila ustanovljena v letu 2012 - See more at: http://www.slorock.si/stendbaj/#sthash.89cJPbxl.dpuf
df
 

www...
 
     
     
Elevators
Skupina Elevators je nastala proti koncu devedesetih let prejšnjega stoletja. Člane združi predvsem ljubezen do funk in soul glasbe iz obdobja šesdesetih in sedemdesetih let, na osnovi katere tudi gradijo svoj značilni zvok, ki pa ga časom primerno z leti še nadgrajujejo. Glasbeni individualisti, v zadnjem času vajeni predvsem dela po različnih zasedbah, tokrat pa spet združeni v kolektiv Elevators, nudijo inteligentno jazz funky rock zmešnjavo. Le-ta temelji predvsem na inštrumentalni liniji nafunkirane kitare, old school klaviatur, napumpanega basa in udarne spremljeve bobnov, sem ter tja se vmes prikradejo tudi hudomušna besedila, mestoma pa je vokal uporabljen tudi kot spremljava oziroma dodaten inštrument. Vsekakor gre za lahkotno in neobremnjujočo godbo za vsakdan, kjer pa se nam že ob malo pozornejšem posluhu razodane resnično mojstrstvo vsakega člana posebej.
Elevators so:
Robi Pikl - kitara, vokal
Sergej Ranđelović - bobni, vokal
Davor Klarič - klaviature, vokal
Jani Hace - bas, vokal

 

 
     
     
Hamo & Tribute 2 Love
Zasedba Hamo & Tribute 2 Love išče navdih v bogati dediščini rokenrola – pri glasbenih velikanih kot so John Lennon, Paul McCartney, Mick Jagger. V ozadju, kot skupni imenovalec njihove glasbe, odzvanja reminiscenca bluesovskih korenin. Geografsko zasidrani v Ljubljani, mentalno pa v Ameriških državah kot so Texas, Louisiana, Tennessee, New Orleans, Memphis, se ustvarjalno sprehajajo med soulom in klasičnim rockom ter iščejo način, kako postaviti blues v ta čas in prostor.
 

www...
 
     
     
   
     
Nazaj  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   (5.00)  
Oddanih glasov   5  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

 
Komentarji
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
 
 
Zmaj 'ma mlade
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004