Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
Drugo
 
Vtisi
 
 
 
 
osrednji pokrovitelj
Obcina Postojna
 
medijski pokrovitelj
 
Radio 94 & NTR
 
 
festival omogočajo
KŠOPP

Zavarovalnica Triglav, d.d.

Društvo podpornikov
   

Foto / vtisi

 
   

Fotografska razstava Skriti zakladi

31. 8. 2021
   
 
Fotografska razstava Skriti zakladi je plod sodelovanja med Območno izpostavo JSKD Postojna in v letošnjem letu na družabno omrežje postavljeno skupino Pstwjna, ki je namenjena obveščanju ter objavljanju aktualnih dogodkov in zanimivosti v mestu in njegovi okolici. Že v sredini januarja smo se dogovorili za skupni projekt - foto natečaj z naslovom Skriti zakladi. Nanj smo povabili z besedami:
Življenje, ki ga živimo že skoraj leto dni, nas je prisililo k drugačnemu opazovanju prostora, v katerem živimo. Manj se družimo. Več se gibljemo na prostem. Sami. Opazimo, česar prej nismo. Zagledamo, kar smo prej prezrli. Občudujemo, kar prej niti omenili ne bi… Poiščite skrite zaklade; najdite jih v naravi, v naravni in kulturni dediščini kraja in njegovi okolici. Spustite na plan svojo ustvarjalnost, naj ostane pri tleh ali jo pošljite v višine. Naj vas nič ne omejuje, razen razpisnih pogojev.
Do sredine marca smo prejeli 64 fotografij 24ih avtorjev, žirija v sestavi Tomaž Penko, Žan Kafol, Matej Blatnik pa jih je za razstavo izbrala deset, pod katere so avtorstvo podpisali Jerneja Bizjak, Cyril Mayaud, Nataša Kocjančič, Dora Otoničar, David Bogataj, Anže Stegel, Tine Šubic, Dejan Damiš, Tatjana Bevk in Aleš Vidmar.
 

 
     
     
   
     
Nazaj  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

 
Komentarji
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
 
 
Zmaj 'ma mlade
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004