Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
Drugo
 
Vtisi
 
 
 
 
osrednji pokrovitelj
Obcina Postojna
 
medijski pokrovitelj
 
Radio 94 & NTR
 
 
festival omogočajo
KŠOPP

Zavarovalnica Triglav, d.d.

Društvo podpornikov
   

Foto / vtisi

 
   

Večer Stand-up komedije

27. 8. 2017
   
 
Večer Stand-up komedije
Večer stand-up komedije je zdaj že vsakoletna stalnica festivala Zmaj ma mlade in kot vsako leto, bomo tudi letos postregli z novimi imeni slovenske in svetovne scene. Večer kolektiva Ceh za smeh, na katerem zagotovo ne smete manjkat, saj bo še kako poseben.  

 
     
     
Daniel Ryan Spaulding (Kan)
Daniel ni prvič v Sloveniji in Slovenci ga preprosto obožujejo. Njegov humor je prav pisan na kožo Slovencem, ki jih je v številnih obiskih kar nekaj spoznal, dotaknil pa se bo tudi svojih hrvaških korenin, odraščanja pri stricu v Liki in številnih novejših srečanj s Hrvati. Komik, ki je zapustil Kanado pred skoraj 10 leti in od takrat živi v prevoznih sredstvih, klubih kjer nastopa in redko tudi v hotelih; če bi se lahko stlačil v kovček, bi včasih spal kar v njem.  

www...
 
     
     
Jan Kreuzer
Jan ima potencial, da postane tretja znana oseba iz majhne vasice Črne na Koroškem. Ker ne zna smučat in ker ima 2 obrvi, se je odločil za stand-up komedijo. Bizaren, črn, brezkompromisen do tabujev. Komik, ki ga fascinirajo teme kot so prehod v odraslost, človeška neumnost, medosebni odnosi in seks. Predvsem seks. V polnem sijaju zasije pred študentsko publiko, z veseljem pa lahko zabava tudi predšolske otroke in njihove mamice. Predvsem mamice. V petih letih se je predstavil publiki širom Slovenije, med drugim tudi na ljubljanskem festivalu Panč.  

www...
 
     
     
Dušan Tomić Dule
Dule je prvi stand up komik leta (2011). S humorjem se loteva oponašanja stereotipov, glasbenikov, pa tudi kritičnega opazovanja nekaterih najbolj neumnih stvari, ki so del našega vsakdana. V kriznih časih je smeh toliko blagodejnejši in zagotovo eden prvih korakov do pozitivnih sprememb.Njegov celovečerec; Stand by comedy show, ki je nastajal praktično od začetka stand up ustvarjanja Dušana Tomiča - Duleta, vse od leta 2007, ko se je s to obrtjo prvič srečal je prepričal še tako zahtevno komično publiko z inovativnimi šalami, med katerimi so tudi zmagovalne šale prvega tekmovanja "Stand up komik leta", šale iz festivala stand up komedije "Panč", Mistra Slovenije, ter mnoge druge, umeščene v zgodbo "asimiliranega čefurja s Fužin", ki vidi stvari okoli sebe na svojevrsten način.  

www...
 
     
     
Stefan Šumanac Šumi
Po besedah njegove mame je Šumi eden najboljših slovenskih stand up komikov. In mame imajo vedno prav. V njegovem materialu najdemo vse mogoče teme, od šole, do razlik med moškimi in ženskami, imitacije in mnogo njegovih življenskih zgodb, ki jih obrne v prave komične dogodivščine. Stefan je znan tudi po tem, da je posnel veliko število reklam, videospotov in skečev z velikim številom znanih slovenskih estradnikov. S stand up komedijo se ukvarja že 7. leto in ima preko 500. nastopov. Je še vedno aktualni stand up komik leta in to bo tudi ostal.  

 
     
     
   
     
Nazaj  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

 
Komentarji
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
 
 
Zmaj 'ma mlade
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004