Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
Drugo
 
Vtisi
 
 
 
 
osrednji pokrovitelj
Obcina Postojna
 
medijski pokrovitelj
 
Radio 94 & NTR
 
 
festival omogočajo
KŠOPP

Zavarovalnica Triglav, d.d.

Društvo podpornikov
   

Foto / vtisi

 
   

Večer Stand up komedije

25. 8. 2019
   
 
Stand up večer 2019
Tudi letos bomo zdaj že tradicionalno prvo nedeljo na zmaju gostili odlične komike kolektiva Ceh za smeh. Tokrat se nam jih bo na trgu pridružilo pet,  zato ni strahu, da se ne bi do solz nasmejali. Za vas se bodo razdajali Sašo Stare, Lucija Ćirović, Rok Škrlep, Srdjan Olman (Srb) in Matej Pušnik.  

 
     
     
Sašo Stare
Kot improvizator je bil na odrskih deskah aktiven že vrsto let, preden se je odločil, da se preizkusi tudi v stand-up komediji. Je ustanovni član skupine Voknvofnej, igralec, improvizator, novinar, animator, bivši študent filozofije in teologije. Je soustanovitelj kranjskega Kulturnega društva Kiks. Igral je tudi v Šentjakobskem gledališču, med drugim smo ga lahko videli v kriminalki Kdo je ubil Anico L. v režiji Gojmirja Lešnjaka.
Televizijske zaslone je osvojil kot voditelj showa Slovenija ima talent, zaplesal v Zvezde plešejo, nazadnje pa smo ga lahko spremljali kot voditelja Junior master chefa.
Zase pravi, da je egocentrik, katerega največja želja bi bila skočiti nazaj v čas in spoznati samega sebe, če le ne bi bil tako len, da bi zgradil časovni stroj.
 

 
     
     
Lucija Ćirović
Je stand up komičarka, igralka, animatorka lutk in ljubiteljica gledališča, ki se je proslavila s številnimi filmskimi in gledališkimi vlogami. V tandemu z Boštjanom Gorencom-Pižamo je vodila Viktorje (2010). Stara znanka festivala stand up komedije – Panč, iz televizijskih ekranov pa se jo večina spominja v vlogi čistilke Fate v nanizanki TV Dober Dan. Lucija velja za eno od pionirk slovenske stand up komedije. Trenutno slovence po celi državi zabava s svojo ventrilokvistično predstavo S trebuhom za kruhom, katere delček bomo videli tudi v Postojni.  

 
     
     
Rok Škrlep
Rok je mladi up stand up komedije, ki prihaja iz Kranja. Študent filofaksa vas bo v dobro voljo spravil že s svojo prikupno zmedenostjo, smislom za improvizacijo in simpatičnim humorjem. Kljub svoji mladosti pa je od leta 2013 nanizal že več kot 150 nastopov po Sloveniji. Bil je tudi zmagovalec treh komičnih spopadov in si je s tem prislužil naziv »roast battle masterja«. Njegov humor sega od povsem prikupnih šal do kakšne tudi malo bolj začinjene. Zna se zgoditi, da bo na odru padel tudi kakšen glasbeni vložek.  

 
     
     
Srdjan Olman (Srb)
"Komik brez dlake na jeziku in pod pazduho." Tako sam sebe opiše zvezda TV šova "Audicija" na Pink TV, ki se je v treh letih nastopanja na oder zavihtel preko 150-krat. Prihaja iz Subotice, v njegovih zgodbah iz vsakdanjega življenja pa se bo našel skoraj vsak poslušalec. Izvedeli boste vse o Srđanovi družini, spolnem življenju, obiskih pri zdravniku, uspešnih in manj uspešnih vezah, ... Kar se vez tiče pravi, da so negove družinske vezi zelo močne, ima pa celo toliko vez, da se lahko že jutri za 150 evrov mesečno zaposli v bližnjem rudniku. Nekoč je imel eden od njegovih prijateljev punco, pa je tedaj slišal tudi za malo drugačno ... vezo.  

 
     
     
Matej Pušnik
Matej je po več letih opazovanja tudi sam stopil na oder in zdaj nabira svoje prve kilometre (do Postojne in nazaj jih je skoraj 100) pa tudi odrske izkušnje. Kot poklicni fotograf zna ločiti lepo od grdega in odločil se je, da bo vsaj nekaj grdega delil tusi s publiko pod odrom.  

 
     
     
   
     
Nazaj  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   (5.00)  
Oddanih glasov   2  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

 
Komentarji
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
 
 
Zmaj 'ma mlade
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004