Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
Drugo
 
Vtisi
 
 
 
 
osrednji pokrovitelj
Obcina Postojna
 
medijska pokrovitelja
 
Radio 94 & NTR
 
 
festival omogočata
KŠOPP
 
Društvo podpornikov
   

Foto / vtisi

 
   

Večer stand-up komedije

28. 8. 2022
   
 
 
 
 
 
 
 
Zdaj je pa res že tradicionalno in skoraj si ne bi mogli predstavljat festivala Zmaj ma mlade brez stand-up komikov. Od njihovih začetkov so z nami in vsako leto se nasmejimo dobrim šalam, ki jih pripravijo za nas. V sodelovanju s Ceh za smeh tudi letos predstavljamo na Zmaju znane obraze in povsem sveže face, ki pa so vredne ogleda in jih ne smete zamuditi.

Večer bo gor držal Boštjan Gorenc Pižama, človek s črkami, seveda če bo oder držal njega. Poznamo ga kot komika, pisca kolumn, scenarijev za stripe in ne nazadnje kot prevajalca, na odru pa kot voditelja, improvizatorja in stand-up komika, nekateri se ga spomnite še kot raperja. Gledali smo ga v predstavi 50 odtenkov njive, ki je doživela skoraj 100 ponovitev in Bradah, ki so navdušile vsako slovensko vas. Pižama ne špara jezika, dodakne se tudi nedotakljivih.

Rok Škrlep je stand up komik, improvizator, potepuh in človek. Ne vedno v tem vrstnem redu. Slovensko javnost je navdušil s svojo Popotniško stand up predstavo "Svetovne fore”, danes pa navdušuje osnovnošolce kot voditelj šova Male sive celice. Kot eden od voditeljev. Ker Rok ni rad sam. Je pa potepuška duša, ki vas bo tudi v teh časih, ko gremo že na Hrvaško s cmokom v grlu, peljal daleč.  Vendar ne pozabite. Ne moreš se izgubiti, če ne veš, kam greš. Resnične zgodbe polne humorja in bizarnosti vas bodo zagotovo spodbudile, da boste iz omare na plano spet potegnili stare gojzarje in zaprašen ruzak.

Alen Borišek je kandidat za novega princa bolj črne komedije, ne čisto črne, ampak bolj črne. Navdih išče v otrocih, če je nujno tudi svojih. Med sprehodi po koruznih poljih je odkril povezavo med koruzo iin otroci.

Alen Mastnak je študiozen tip, na delavnice stand-up komedije je šel kar dvakrat. Mogoče, ker prvič ni bilo diplome na koncu in je rabil nekaj, da pokaže mami. In punci. Verjetno bolj punci.

Bodite tam, sicer se bodo namesto vas smejali drugi!
 

 
     
     
   
     
Nazaj  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

 
Komentarji
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
 
 
Zmaj 'ma mlade
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004