Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
Drugo
 
Vtisi
 
 
 
 
osrednji pokrovitelj
Obcina Postojna
 
medijska pokrovitelja
 
Radio 94 & NTR
 
 
festival omogočata
KŠOPP
 
Društvo podpornikov
   

Foto&vtisiFoto galerija in vtisi

 
   
Pravljica o deklici Govindi in njenem sanjskem svetu, v katerem se sreča s svojim igrivim veseljem, pa tudi s svojimi primarnimi strahovi. V njenem sanjskem svetu nič ni nemogoče. Show s petimi artisti in žonglerji je igra svetlobe in teme, veselja in žalosti, strahu in poguma, ognja in vode.

Govindine sanje je najnovejša, po vrsti dvanajsta produkcija zdaj že mednarodnega Čarobnega gledališča SALTIMBANKO, ki ima sicer sedež v Mariboru. Gledališče, včasih z enim, včasih pa kar s petimi artisti, je v preteklosti skušalo v svojih predstavah na različne inovativne načine združevati cirkuške umetnosti s plesom, stand-up čarodejstvom in uličnim performansom.

Predstava Govindine sanje gre korak dlje od tipične 'buskerske', ulične predstave, pa vendar želi ostati skromna v svoji scenografiji. Edinstvenost in spektakularnost najde v združitvi plesa, ekvilibrizma, žongliranja in čarobnih iluzij, ki želi gledalca za nekaj trenutkov popeljati v fantazijski in zamaknjen, sanjski svet. Predstavi da svojstven pečat tudi hipnotična ambientalna glasbena podlaga ter zanimivi svetlobni in pirotehnični efekti…
 

www...
 
     
     
   
     
Nazaj  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   (4.91)  
Oddanih glasov   11  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

 
Komentarji
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
 
 
Zmaj 'ma mlade
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004