Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
Drugo
 
Vtisi
 
 
 
 
osrednji pokrovitelj
Obcina Postojna
 
medijski pokrovitelj
 
Radio 94 & NTR
 
 
festival omogočajo
KŠOPP

Zavarovalnica Triglav, d.d.

Društvo podpornikov
   

Foto / vtisi

 
   

Otvoritev projekta Kje je prostor v Postojni?

16. 8. 2016
   
 
V okviru projekta "Kje je prostor v Postojni?" bomo v času od 16. 8. do 17. 9. 2016 Tržaško cesto obogatili z novimi začasnimi uporabniki praznih prostorov in različnimi prostorskimi intervencijami.

Prazne prostore bomo oživeli s pop up prodajno galerijo kjer bodo lokalni umetniki in ustvarjalci ustvarjali in razstavljali svoja dela, organizirali izmenico oblačil za odrasle in Zmajčka zamenjavčka za najmlajše ter vse skupaj zaključili z dražbo ustvarjenih umetnin.

V pop up turistični točki se bomo spoznali s ponudbo Z druge strani Javornikov, kjer nam se bo vsak dan na zanimiv in zabaven način predstavil en ponudnik; med njimi društva, kmetije, obrtniki, zavodi in park. Dogajanje bodo popestrili z glasbo, plesom, degustacijami, predstavitvami obrti in izdelki, ki jih boste lahko tudi kupili.

Tudi asm projekt "Kje je prostor v Postojni?" se seli tja, kjer je prostor, tako, da bomo v tem mesecu na Tržaški tudi mi. Na javnih prostorih se bodo izvajale delavnice s katerimi želimo zabeležiti občutke, spomine, želje njihovih uporabnikov. Za še večjo oživitev pa se nam bodo pridružili tudi obstoječi ponudniki na Tržaški in razne pop up prostorske inštalacije, s katerimi bomo javnemu prostoru dali drugačno rabo.​
 

 
     
     
   
     
Nazaj  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   (5.00)  
Oddanih glasov   1  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

 
Komentarji
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
 
 
Zmaj 'ma mlade
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004