Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
Drugo
 
Vtisi
 
 
 
 
osrednji pokrovitelj
Obcina Postojna
 
medijski pokrovitelj
 
Radio 94 & NTR
 
 
festival omogočajo
KŠOPP

Zavarovalnica Triglav, d.d.

Društvo podpornikov
   

Foto / vtisi

 
   

Po-stoj na živi ulici

9. 9. 2017
   
 
Pred nami je še zadnja etapa festivala Zmaj 'ma mlade, dogodek "Po-stoj 'na živi ulici", ki smo ga prestavili s 3. 9. in ga bomo izvedli v soboto, 9. septembra med 15.00 in 21.00 na Tržaški cesti, Trgu padlih borcev in Titovem trgu v Postojni.

Za vas bomo na ulicah Postojne prikazali delovanje nevladnih organizacij Primorsko-notranjske regije. Tako bo na in ob stojnicah pestro dogajanje s programom, ki ga za vas pripravljajo društva, zavodi, nosilci turističnih kmetij, športni klubi…

Skupaj z zavodom Furman boste lahko na delavnicah spoznali neandertalca, si pri stojnici društva Diabetikov izmerili sladkor, se pobližje spoznali s karateisti, košarkarji, nogometaši, in ostalimi športi, športniki in športnicami, poskusili grške in domače dobrote, spoznali vse dejavnosti društva upokojencev, se udeležili kviza, ki ga za vas pripravlja društvo Drobnovratnik, sodelovali na delavnicah Notranjskega muzeja in še in še…

V mestnem parku bodo svoje aktivnosti predstvili taborniki iz Roda kraških viharnikov, ki pripravljajo več kot 15 različnih taborniških aktivnosti. Obiskala jih bosta tudi Medvedek in Čebelica z rdečimi rutkami okoli vratu.

Obenem pa si boste lahko oblizovali prste na stojnicah s pestro ponudbo hrane in pijače lokalnega izvora na prvem street food festivalu POjej & POpij! Poskrbljeno bo za še tako zahtevne brbončice gostov. POjej in POpij tudi ti kaj z nami.

Vabimo vas, da se nam pridružite na ulicah Postojne, kjer bo pravi mali živ žav!

Za vas se trudimo Regijsko stičišče NVO Primorsko-notranjske regije BOREO in regijske nevladne organizacije, ekipa festivala Zmaj 'ma mlade, ekipa street food festivala POjej & POpij in taborniki Roda kraških viharnikov.
 

 
     
     
   
     
Nazaj  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

 
Komentarji
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
 
 
Zmaj 'ma mlade
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004