Koncert Kiki, Sara Renar (Hr)

 
sreda, 24. 8. 2022 ob 20.30 / Mladinski center Postojna
(dež: Mladinski center Postojna - dvorana)
 
 

Kiki

 


Kiki
Kiki je 20-letna glasbena ustvarjalka, ki je svojo glasbo s svetom začela deliti lansko leto. S svojo pesmijo Punčka iz papirja se je prvič predstavila na Slovenski noti 2021 in tam dosegla drugo mesto. S svojim pripovednostjo in nekoliko 'spooky' zvenom melodij je pesem vzbudila precej pozornosti tudi na socialnih omrežjih, kot sta Tiktok in Instagram.
Kiki lahko opišemo kot čarovnico intimnih pripovedk. Glasbeni napoj melanholičnega popa in folka uročijo napevi za zaklinjanje resničnosti. Zavajajoče mehak vokal Laetitie Pohl razkrije temačnejše motive iz avtoričinega notranjega sveta in njena vsakodnevna srhljiva opažanja. Posledica čarovniškega izkustva pa vendarle ni obup, temveč vrsta malih katarz.
Kiki je Laetitia Pohl, ki jo spremljajo Jaka Florjančič, Nika Trdin in Gala Pregel.
 
 

Sara Renar

 


Sara Renar
Sara Renar je večkrat nagrajena zagrebška kantavtorica. Njen glasbeni slog lahko opišemo kot eksperimentalni indie pop v katerem subtilne melodije meša z elektronskimi in gledališkimi elementi. Nastopa predvsem v materinem hrvaškem jeziku in je do sedaj napisala in posnela štiri samostojne albume in sodelovala z več umetniki v različnih glasbenih zvrsteh (najodmevnejši je EP "Hyperventilation" s tehno DJ-em Insolate). Sodeluje tudi v različnih medijih, performansih in projektih, vključno z radio dramami, gledališči, glasbi za video igre in pesniškimi performansi. Za svojo glasbo in nastope v živo je prejela več regionalnih nagrad.
 
 
 
 

Priporočamo še:

 
 
 
 
osrednji pokrovitelj
Obcina Postojna
 
medijska pokrovitelja
 
Radio 94 & NTR
 
 
festival omogočata
KŠOPP
 
Društvo podpornikov
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

 
Komentarji
 
Trenutno še ni vpisov.
 
 
 
Zmaj 'ma mlade
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004