Delavnice: Potovanje iz uma v srce

 
sobota, 29. 8. 2020 ob 16.00 / Točka moči  
 
Potovanje iz ume v srce je sklop delavnic, namenjenih tako začetnikom kot tudi izkušenim udeležencem, ki želijo najti in ohraniti svoj notranji mir, utišati um in pridobiti pozitivnejši pogled na življenje.

Razpored:
16.00 - 17.30   Preusmeri um - delavnica Project Mantra
Project Mantra je brezplačen, voden program, ki pomaga postopoma graditi preprosto in kljub temu močno prakso ponavljanja manter v 40-ih dneh.  Program je idealen za začetnike, ki iščejo preprosto, učinkovito orodje za pomoč pri utišanju uma, odpiranju srca in pridobivanju pozitivnejšega pogleda na življenje.

17.30 - 19.30   Poravnaj telo, um in duha - delavnica Babaji Surya Namaskar
Babaji Surya Namaskar pomaga vnesti predanost v gibanje, s kombinacijo čaščenja in zavedanja božanskega, s starodavnim nizom 14 joga položajev. Preprosta vadba s samo 6-8 ponovitvami na dan, lahko nudi enak učinek kot 45 minut Hatha joge: moč, pozitivni energetski tok in čistost uma.
 
19.30 - 20.15   Potovanje k Božanskemu - predavanje o Atma Kriya Yogi in meditacija
Vabljeni, da se pridružite predstavitvi Atma Kriya Yoge, najmočnejše joge v sodobnem svetu,  Po predstavitvi bo sledila vodena meditacija, kjer boste lahko začutili delček tega, kar Atma Kriya Yoga prinaša v vsak trenutek vašega življenja.

20.15 - 21:15   Resoniraj z OM-om - OM Chanting
Ljudje sodobnega časa vse pogosteje iščemo pomoč za blažitev posledic dnevnih izzivov, ki rušijo naš notranji mir in zdravje. OM Chanting je preprosta, a izjemno učinkovita skupinska vadba, kjer se udeleženci s čantanjem OM-a povežemo z najvišjo in najčistejšo vibracijo, ki obstaja v kreaciji, z OM-om. Kadar se pridružimo OM Chanting krogu, pomagamo sebi in okolici.          

Za udeležbo na delavnicah je obvezna prijava na e-poštni naslovu tocka.moci@zavod-znanje.si.

 
 
 
 
 
osrednji pokrovitelj
Obcina Postojna
 
medijski pokrovitelj
 
Radio 94 & NTR
 
 
festival omogočajo
KŠOPP

Zavarovalnica Triglav, d.d.

Društvo podpornikov
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

 
Komentarji
 
Trenutno še ni vpisov.
 
 
 
Zmaj 'ma mlade
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004