Koncert: Katja Šulc feat. Pier (RootsInSession) & Igor Matković, Raggalution, Elvis Jackson

 
petek, 1. 9. 2017 ob 20.30 / Titov trg
   
 
 
   

Katja Šulc feat. Pier (RootsInSession) & Igor Matković

 
Katja Šulc feat. Pier (RootsInSession) & Igor Matković
www...
Katja Šulc je karizmatična pevka, ki se giblje med poezijo in glasbo. Njena albuma "Mila - uglasbena poezija Mile Kačič" (Sanje, 2008) in "Twisted Delight" (Celinka, 2013), kjer se je poigrala z avtorskimi besedili nastalih na njujorških pesniških delavnicah, sta bila deležna odličnih odzivov doma in na tujem. Tretji album z naslovom “Kamlisajlan” je posvečen uglasbeni romski poeziji pesnikov iz Balkana in Vzhodne Evrope - izbrane pesmi je skupaj z uglasbila z mehiškim violinistom Albanom Usatcha s pomočjo loopov, preprostih melodij in akordov, ovitih v različne ritmične repeticije v barvah world music.
Leto kasneje je tu Kamlisajlan Remixed (Casete México, 2017), elektronska različica uglasbene romske poezije, kjer so za izvirne predelave pesmi poskrbeli različni domači in tuji producenti. Gre za žanrsko eklektičen album, ki sega od duba, broken beats, hip hopa do housa, d'n'b, electro cumbie, skupna začimba je hipnotičen, čuten zven ciganske poezije.
 
 
   

Raggalution

 

Raggalution Raggalution Raggalution
raggalution.com/ www.facebook.com/Raggalution/

 
Sedemčlanski reggae kolektiv Raggalution iz Kranja že od leta 2011 ustvarja avtorsko glasbo, s katero je že na prvem koncertu takoj pridobil simpatije občinstva. Kljub nekomercialnosti in brez neke pretirane popularnosti v medijih ter socialnih omrežjih, se je skupini s trdim delom uspelo dokaj hitro uveljaviti tako na domači sceni kot tudi v tujini.
 
 
   

Elvis Jackson

 

Elvis Jackson Elvis Jackson Elvis Jackson
www.elvisjackson.com/ www.facebook.com/ElvisJacksonMusic/

 
Elvis Jackson je posebna glasbena rock skupina, ki je svoj lasten glasbeni izraz skozi desetletje razvijala ob spremljavi ska, punk, hard core, reggae in metal vplivov. Združili so se konec leta 1997, prve vaje pa so v takratni zasedbi imeli le dva dni pred svojim prvim nastopom. Od takrat dalje so poznani po živahnih, nepozabnih nastopih, ki odsevajo veliko pozitivne energije.
Gleda na odzive na koncertih so Elvis Jackson verjetno najbolj poskočen in energičen ter s strani novinarjev večkrat proglašeni kot najboljši koncertni rock bend v Sloveniji!
 
 
 

Priporočamo še:

 
 
 
 
osrednji pokrovitelj
Obcina Postojna
 
medijska pokrovitelja
 
Radio 94 & NTR
 
 
festival omogočata
KŠOPP
 
Društvo podpornikov
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

 
Komentarji
 
Trenutno še ni vpisov.
 
 
Na vrh strani  
Zmaj 'ma mlade
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004